Dorally Mall
Romana romana | Engleza english
Doraly Mai darnic decat il stii!
Nu aveti activat Javascript!
CAUTA MAGAZIN - DORALY MALL
Director magazine: Nume magazin:
Cauta
Categorii magazine
Banci
Cadouri
Confecţii copii şi jucării
Confecţii mixt
Confectii barbati
Diverse
Īncălţăminte si Marochinarie
SUPERMARKET
Bijuterie
Coafor
Confecţii damă
Confecţii tineret
Cosmetice şi farmacie
Electrocasnice, electronice şi telefonie mobilă
Lenjerie intimă
Cum ajung la DORALY MALL?
Home Despre noi Magazine Noutati Cariere Contact
TERMENI SI CONDITII

Condiţii de utilizare website - www.doralymall.ro
Condiţiile de utilizare de mai jos se referă la acest website sub numele de domeniu http://www.doralymall.ro , operat de S.C.  Doraly Mall S.R.L., la care textul se va referi şi cu termenii noi, pe noi,ne,  nostru/noastră, etc.
Ne rezervăm dreptul de a revizui condiţiile de utilizare oridecâteori considerăm necesar, fără anunţ prealabil.

Drepturi de autor
S.C.  Doraly Mall S.R.L deţine fie autorizaţia de a folosi, fie proprietatea întregului material care apare în acest website. Copierea, distribuirea, republicarea, descărcarea, expunerea, afişarea, transmiterea, schimbarea sau modificarea sub orice formă a conţinutului său este permisă numai cu acordul nostru scris sau al deţinătorului drepturilor de autor.
Contribuţiile utilizatorilor la conţinutul acestui website devin automat proprietatea noastră. Ne rezervăm dreptul de a elimina din website orice parte a conţinutului, în orice moment.
Nu vor fi considerate confidenţiale sau exclusive următoarele: comentarii sau materiale trimise nouă prin website, inclusiv răspunsuri la chestionare, întrebări, comentarii, cereri de informaţii şi sugestii. Acestea vor putea fi reproduse, utilizate, prezentate, expuse, transformate şi distribuite de către noi fără restricţii.

Link-uri
Putem oferi link-uri pe acest website pentru website-uri ale unor terţi, însă fără a ne asuma vreo răspundere pentru conţinutul acestora. Un link cu un website terţ nu implică girul nostru pentru conţinutul acestuia.
Crearea unui link între acest website şi un altul nu este permisă fără acordul nostru prealabil şi în scris.

Norme pentru utilizatori
Utilizatorii sunt răspunzători pentru propriile activităţi frauduloase sau ilegale pe acest website şi li se interzice folosirea acestuia pentru a obţine date personale ale altor utilizatori. Ne rezervăm dreptul de a inştiinţa  instituţiile corespunzătoare cu privire la activităţile infracţionale.
Anume, utilizatorilor li se interzice

  • să perturbeze sau să  interfereze cu acest website sau orice servicii, conturi, servere sau reţele care au legătură cu acesta sau cu website-uri aflate în legătură cu el;
  • să extragă şi să folosească pagini din acest website sau părţi ale conţinutului său fără acordul nostru prealabil;
  • să folosească acest website pentru a încălca securitatea vreunei reţele de calculatoare, pentru a transfera sau stoca materiale ilegale;
  • să se implice în orice tip de activitate ilegală sau infracţională prin utilizarea acestui website, inclusiv prin încălcarea drepturilor terţilor ;
  • să încerce să obţină accesul neautorizat la acest website sau la zonele sale restricţionate.

Garanţii
Utilizatorii se obligă sa ne scutească de răspundere faţă de orice reclamaţii, acţiuni, pretenţii, pierderi sau daune provocate de sau îndreptate către orice terţ, provenite din propria lor acţiune (inclusiv transmiterea de materiale ilegale sau  jignitoare), din modul lor de utilizare a acestui website sau din încălcarea prezentelor Condiţii de utilizare.
 
Nu garantăm că acest website sau serverul gazdă nu sunt expuse virusării, altor materiale corupte sau perturbări ale conexiunii care limitează accesul sau utilizarea sa. În lipsa altor precizări contrare, conţinutul website-ului:

 • nu constituie o ofertă legală de contractare;
 • nu oferă niciun fel de consultanţă financiară sau privind investiţiile

Utilizatorii sunt rugaţi să se documenteze asupra informaţiilor conţinute în acest website înainte de a acţiona pe baza acestora.

Limitarea răspunderii
Noi (precum şi conducerea, angajaţii şi agenţii noştri) ne declinăm orice răspundere faţă de utilizatori - oricare ar fi aceştia - pentru orice pierderi, daune, răspunderi, revendicări sau cheltuieli de judecată provenite din natura conţinutului acestui website. 

Închidere
Ne rezervăm dreptul de a întrerupe oricare dintre serviciile oferite prin acest website, precum şi de a îl închide definitiv.

SPATII COMERCIALE LA DORALY MALL
Pentru informaţii despre închirierea sau concesionarea de spaţii, apăsaţi aici.